16 Apr 2018

En col·laboració amb l'Agència Catalana de Turisme, el cap de setmana del 21 i 22 d'abril es celebraran un seguit d'activitats lúdiques per als més petits. A El Rossegall ens agradaria comptar amb la teva família, per al que trobareu el

menú infantil al 50%.


Perquè diue...

4 Apr 2018

Obrim a la nit! Amb l'arribada de la primavera, podeu gaudir del Rossegall els divendres i dissabtes a la nit. I per a que el vespre sigui encara millor, us proposem el nostre Menú de Tast al 50%!
Reservem?

3 Apr 2018

El primer de molts amb els quals volem delectar:

Pop de Vilanova amb ceba del Martinet, i Xarel·lo Finca Valldosera d'Massís del Garraf, un vaig veure blanc monovarietal amb cos i estructura però Alhora Captivador, delicat, fresc i agradable.

17 Jan 2018

Estrenem any, estrenem il·lusions i estrenem web. Però seguim amb la cuina de sempre, la de proximitat, feta amb afecte.
Esperem veure-us molt aviat.

Please reload

Entradas destacadas

Els dies 21 i 22, gaudeix El Rossegall en família

1/4
Please reload

Entradas recientes

January 17, 2018

Please reload

Contacte & Horari

Passeig Marítim, 72

08800 Vilanova i la Geltrú

Barcelona   93 815 70 63

 
info@elrossegall.com

HORARI  de 13: 30h a 15: 30h

DIMARTS TANCAT

L'empresa titular de www.elrossegall.com és Cristòfor Figueras i Margalet, amb domicili a Passeig Marítim, 72, 08800 Vilanova i la Geltrú, i NIF: 36560714Y. Correu electrònic de contacte: info@elrossegall.com

 

En nom de l’empresa tractem la informació que ens facilita a fi d'atendre les seves consultes i suggeriments, enviar-li publicitat relacionada amb els nostres productes i serveis per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l'empresa. Les dades proporcionades es conservaran mentre no sol·liciti el cessament de l'activitat. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.

 

Els visitants i usuaris poden exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició davant l'empresa, mitjançant escrit dirigit al domicili postal dalt indicat o per correu electrònic a info@elrossegall.com Les sol·licituds hauran d'anar acompanyades d'una còpia del document acreditatiu de la identitat del sol·licitant.

© 2018 by EL ROSSEGALL by Starandson D.C.